logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Expo Dries Van Noten komt naar Antwerpen

c_200_200_16777215_00_images_stories_com_form2content_p4_f224_300x-dries_van_noten.jpg Opnieuw goed nieuws voor diegenen die de tentoonstelling van Dries Van Noten nog niet bezocht hebben. Nadat bekend raakte dat de expo in Parijs verlengd wordt tot 2 november, laat de Belgische ontwerper nu ook weten dat zijn tentoonstelling erna verhuist naar Antwerpen.

De expo van Dries Van Noten in het Musée des Arts Décoratifs is zo’n groot succes dat bezoekers twee maanden langer dan gepland terecht kunnen in Parijs om ‘Dries Van Noten, Inspirations’ te bewonderen. Maar fans kunnen vanaf februari ook terecht in modestad Antwerpen om de tentoonstelling te bezoeken.

In de expo krijgt de bezoeker inkijk in de creatieve processen en inspiratiebronnen van Van Noten. Tijdens een borrel in Parijs wist de Belgische ontwerper te vertellen dat hoewel het concept hetzelfde blijft, de tentoonstelling in Antwerpen niet identiek zal zijn aan die in Parijs. 'We zullen andere werken lenen van Belgische, Nederlandse en Franse collecties,' licht hij toe. 'De expo zal herdacht moeten worden, wat op zich goed is. Zo zal ook de Antwerpse tentoonstelling het waard zijn om een bezoekje te brengen.'

Gerelateerde artikelen

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.