logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Doorkijkjurken met grote onderbroeken… een nieuwe trend?

black-lace-detail-300x.jpg Beroemdheden hebben altijd al iets exhibitionistisch gehad, maar nu lijken ze wel erg van (kanten) doorkijkjurken te houden. Ze combineren de jurken met duidelijk aanwezig zwart ondergoed. Wees gerust, de oma-onderbroeken van Bridget Jones mogen in de kast blijven.

Kim Kardashian verscheen vorige maand in haar ‘maliënkolder’-rok tijdens de uitreiking van de GQ Awards. La Kardashian combineerde deze glanzende look met een korset dat in al zijn glorie kon bewonderd worden. Cara Delevingne opteerde enkele weken geleden voor een doorkijkbroek en hield het zedig dankzij een korte zwarte short.

black-laceOp datzelfde feestje koos ook Carine Roitfeld voor de, al dat niet minder geslaagde, onderbroeklook. De Britse Alexandra Burke paradeerde donderdagavond op de rode loper in haar doorkijkoutfit. Een beha was volgens Burke niet nodig, maar gelukkig trok ze wel een hoge zwarte slip aan.

Gerelateerde artikelen

  

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.