logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

NL    Vlaggen Duitstalige landen     
Geef je nu op voor de R-Couture wedstrijd die plaats zal vinden tijdens de TMV op 17 november.   Melden Sie sich jetzt für den Re-Couture Modewettbewerb an, der während des TMV am 17. November stattfinden wird.

  aanmeldingsformulier

   

Antragsformular

Lezing Josine Droogendijk

Koningin Máxima heeft door de jaren heen meer dan 850 verschillende outfits gedragen. Josine Droogendijk, auteur van de bestseller 'De Magie van Máxima - 5 jaar modekoningin' kent ze allemaal. Tijdens haar lezing nemen we een kijkje in de garderobe van Máxima. Wat is typisch Máxima? Bij welke couturiers kan ze goed slagen? Waar moet de koningin op letten bij het aanschaffen van kleding en wat is het lot van gedragen kleding? Passend bij het thema van het congres duiken we ook in het onderwerp duurzaamheid. Wordt koninklijke kleding vaker gedragen? Wat gebeurt er met de Prinsjesdagjurken van Beatrix en wie krijgt de afdankertjes van de koninklijke familie?

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger