logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Ledengedeelte

BMA foto-viewer

BMA-viewer.png Meer exposure voor het vakwerk van onze leden in de foto-viewer op de home-page. Deze foto's zijn gehaald van de profielpagina's van leden die hun pagina hebben ge-update met mooi beeld materiaal.
Vind je dat je creatie erbij moet staan? Kom in actie.

Beeldmateriaal

Het is de bedoeling dat er in de toekomst meer beeldmateriaal van onze leden op de website wordt gepubliceerd. Beelden zeggen meer dan woorden en zullen bezoekers prikkelen om verder te kijken op onze website. Ook kunnen de leden elkaars werk op deze manier eren en bewonderen.

Hoe?

We krijgen nog vaak te horen dat het updaten van de profielpagina lastig is en sommigen zijn er nog niet helemaal aan toe gekomen. Hier vind je de link naar uitleg en tips hoe je foto's kunt toevoegen aan je profielpagina.
Wil je de web-redactie attenderen op nieuw werk: stuur een mail en als het een mooie scherpe foto is zal deze opgenomen worden in de selectie van de foto-viewer op de homepage.
Dit wordt met de hand ingevoerd en gaat niet automatisch. Voor het vullen van deze viewer is een vacature! Ben je handig op de computer en wil je de BMA helpen, mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Profielpagina

Op je profielpagina kun je veel informatie kwijt. Deze informatie is te zien door bezoekers die op de kaart - ledenzoeker - klikken en door de leden onderling door op elkaars icoon te klikken in de groepen.

 

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger