logo-BMA

Ontwerpers en makers van schoenen, tassen, kleding en de modevakscholen.
Voor liefhebbers van ambachtelijk gemaakte mode en accessoires.

word lid de Branchevereniging Mode Ambachten

Ledengedeelte

GWTG 2019

Go with the glow event, Jan. 03

CREATED FOR REAL WOMEN, WITH REAL BODIES, SHAPES & SIZES. FASHION REVOLUTION IS HERE!

GWTG BMA flyer 2019

 

De visie van GWTG is om zich te kunnen profileren als één van de grootste online fashion- magazines en -event organizers, die een bepalende rol zal spelen in de verandering van het huidige imago dat de mode industrie nog steeds uitdraagt.

Dit willen we doen door het creëren van een platform dat inclusief, vrij van discriminatie en ondersteunend is. Waar duurzaamheid en gelijkheid dragende waarden zijn en waar het verschil tussen mensen gevierd wordt.

Maar vooral waar vrouwen gemotiveerd worden de essentie van schoonheid weer te leren ontdekken, gezond te leven en niet langer slachtoffer worden van waanzinning onrealistische schoonheidsidealen. De huidige mode industie schotelt hen die nog steeds als haalbaar en echt voor. Getuige hiervan zijn de nog steeds terugkerende harstverscheurende en schrijnende verhalen over levens die door deze situatie voor altijd veruïneerd en/of verloren gegaan zijn.

De premiere van GWTG, 11 mei in Brussel, zal dan ook uniek en ongeëvenaard zijn. Niet alleen door zijn exclusieve, high-end karakter, maar vooral door de innovatieve, trendsetting en baanbrekende manieren waarop de organistors de verantwoordelijkheid die ze op zich genomen hebben, zullen gaan vertalen naar hun gasten.

GWTG BMA

Dat het een verstrekkende impact zal hebben is zeker, en dat is ook exact wat we willen. Voor de designers onder ons is er een uitdaging wegggelegd die het kaf van het koren zal scheiden: tenslotte kleedt een echte designer de vrouw en niet het kleed dat hij/zij ontwerpt. Of met de woorden van Givenchy:

“The dress must follow the shape of a woman, not the body following the shape of the dress”

Om één van de twee volledig door GWTG gefinancierde mode-shows met alles erop en eraan te winnen (publiciteit in binnen- en buitenland, eventuele stages, shoots...) krijgen zij als opdracht twee couture pieces te ontwerpen: eentje voor de standaard maat en eentje voor plus size maat. Wie denkt dit aan te durven kan op de www.gwtgf.com alle nodige informatie vinden onder GWTG EVENT samen met het inschrijvingsformulier.

Word één van de gezichten in de strijd tegen fashion discriminatie, en laat je potlood en talent je wapen zijn in de strijd de vrouw terug haar echte identiteit te laten omarmen: VROUW ZIJN!

Bent u geen designer, of kan u met geen mogelijkheid op het event aanwezig zijn, dan kan u dit initiatief ook altijd steunen door op www.gwtgf.com eens te gaan neuzen en een berichtje na te laten op de berichtenpagina. Alleen kan niemand de wereld veranderen, maar elke stem die zich laat horen, maakt een wereld van verschil, omdat vele stemmen samen wel hoorbaar zijn.

Go With The Glow, 11mei 2019, Havenlaan 88, 1000 Brussel.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
https://www.eventbrite.be/e/go-with-the-glow-tickets-51749005669
https://www.facebook.com/GWTGF/
www.linkedin.com/in/gwtgf
https://twitter.com/GWTGF1

Deze website maakt gebruik van cookies ter verbetering van het functioneren van de website. Door gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord
Meer info... Ok Weiger